![Beef pierogi Beef pierogi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/78364EF9-E767-420B-B743-6A842C847890/Derivates/13a85c83-72a7-449a-be50-623190fe3ce3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Filling
- 100 g onion, cut into quarters
- 20 g grapeseed oil
- 320 - 350 g beef, cooked and cut into pieces (see Tips)
- 40 - 50 g carrot, cooked and cut into pieces (see Tips)
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ - ½ tsp dried marjoram, to taste
Pierogi
- 250 g water, plus extra to cook
- 1 egg
- 20 g grapeseed oil
- 560 g plain flour, plus extra to dust
- 1 pinch sea salt, plus extra to cook
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2043.2 kJ / 488.3 kcal
- Białko
- 22.3 g
- Węglowodany
- 73.7 g
- Tłuszcz
- 10.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 237.3 mg
Alternatywne przepisy
Berry and cream sponge "omelettes"
25 Min
Meatloaf
1sa 20 dk
Sweet and sour pork ribs
40 Min
No-cook jam
24hod. 15min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 godz. 20 min
Pizza Margherita
2h 10min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2 godz.
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 godz. 30 min
Fragrant pipis
30min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1h 40min
Pan de Sal
2 godz. 20 min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min