Pizza Margherita
TM6 TM5 TM31

Pizza Margherita

4.3 (13 ocen)

Składniki

Pizza dough

  • 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 220 g water, room temperature
  • 1 tsp caster sugar
  • 2 tsp dried instant yeast
  • 400 g baker's flour
  • 1 tsp sea salt

Margherita topping

  • 200 g mozzarella, cut into pieces
  • 250 g canned chopped tomatoes (see Tips)
  • 2 - 3 pinches sea salt, to taste
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 10 - 15 fresh basil leaves, torn into pieces

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2635.5 kJ / 629.9 kcal
Białko
24.6 g
Węglowodany
78 g
Tłuszcz
24.1 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Błonnik
3.8 g
Sód
850.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy