Urządzenia i Akcesoria
Mashed potatoes for two (peeler)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
water1200 g
-
floury potatoes ensure potatoes are cut small enough to fit through hole in mixing bowl lid250 - 300 g
-
salt1 pinch
-
milk1 - 2 tbsp
-
butter1 tbsp
-
ground nutmeg (optional)1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
112.4 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
687.4 kJ /
164.3 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
24.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boiled pasta
20 min
Cooking White Rice
25 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Boiled Eggs
20 min
Steamed rice
25 min
White basmati rice
40 min
Mushroom risotto
30 min
Blended mixed vegetable soup
45 min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 godz. 20 min
Mashed potatoes for two
30 min
No fail mash potato
20 min
Poached eggs using blade cover
30 min