Sous vide scrambled eggs
TM6

Sous vide scrambled eggs

4.1 (121 ocen)

Składniki

  • 30 g salted butter, cut into pieces
  • 30 g thickened cream
  • 30 g milk
  • 6 eggs (see Tips)
  • 2 pinches salt, plus extra to season
  • 1850 g water, plus extra to submerge bags
  • 30 g lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
  • ground black pepper, to season
  • fresh chives, chopped, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1898.5 kJ / 452 kcal
Białko
22.5 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
40.6 g
Tłuszcz nasycony
20.9 g
Błonnik
0.1 g
Sód
681.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy