Urządzenia i Akcesoria
Middagskake med kyllinglever
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 porsjoner
Składniki
Leverpannekaker
-
kyllinglever600 g
-
egg2
-
hvetemel50 g
-
salt½ ts
-
pepper, malt¼ ts
-
vegetabilsk olje til steking30 g
Fyll
-
løk delt i fire160 g
-
gulrot delt i biter100 g
-
hvitløksfedd3
-
vegetabilsk olje40 g
-
ketchup85 g
-
majones hjemmelaget100 g
Montering
-
majones hjemmelaget20 g
-
10 g blandede friske urter, hakketdill, fersk hakket10 g
-
grønn paprika uten frø, i terninger (0,5 cm)50 g
-
rød paprika uten frø, i terninger (0,5 cm)50 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
19 g
Kalorie
1362 kJ /
325 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Da. Nå. Alltid.
50 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Detoxsalat
Brak ocen
Eksotisk fruktpudding
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Bruschetta med bønnepålegg
Brak ocen
Avokadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Djevelegg
Brak ocen
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Brak ocen
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Brak ocen
Asparges-og mangosalat
Brak ocen
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Brak ocen
Kjøttpaier med rosmarin
Brak ocen