Geitostkroketter med cecina skinke

Geitostkroketter med cecina skinke

Brak ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 9 godz. 20 min
40 stykker

Składniki

  • cecina skinke delt i biter (se tips)
    150 g
  • olivenolje
    20 g
  • smør
    60 g
  • løk delt i biter
    40 g
  • hvetemel
    160 g
  • melk
    800 g
  • salt
    ½ ts
  • geitost, myk terninger
    150 g
  • brødsmuler, tørket
    300 - 400 g
  • egg pisket
    2 - 3
  • stekeolje
    500 - 600 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 stykke

Sód 182.8 mg
Białko 4.1 g
Kalorie 514 kJ / 123 kcal
Tłuszcz 7.5 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 7.5 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie