Torta rustica di pere

Torta rustica di pere

2.3 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
12 porzioni

Składniki

  • di lievito di birra fresco
    20 g
  • di acqua
    120 g
  • di zucchero
    255 g
  • di farina
    500 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pere la polpa a dadini
    300 g
  • limone la scorza grattugiata e il succo (preferibilmente bio)
    1
  • uova
    5
  • di burro fuso
    150 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 364 kcal / 1524 kJ
Białko 7.5 g
Tłuszcz 13.1 g
Węglowodany 57.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...