
Urządzenia i Akcesoria
Torta rustica di pere
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
12 porzioni
Składniki
-
di lievito di birra fresco20 g
-
di acqua120 g
-
di zucchero255 g
-
di farina500 g
-
di sale1 pizzico
-
di pere la polpa a dadini300 g
-
limone la scorza grattugiata e il succo (preferibilmente bio)1
-
uova5
-
di burro fuso150 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
364 kcal /
1524 kJ
Białko
7.5 g
Tłuszcz
13.1 g
Węglowodany
57.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Un gustoso inizio
12 Przepisów
Włochy
Włochy