Focaccia a sorpresa

Focaccia a sorpresa

4.4 53 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porzioni

Składniki

  • 400 g di acqua
  • 15 g di lievito di birra fresco
  • 600 g di farina di grano duro
  • 1 cucchiaino di sale
  • 20 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
  • 400 g di pomodori pelati a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di mortadella a fette
  • 200 g di scamorza a cubetti
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 30 g di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 493 kcal / 2063 kJ
Białko 19.7 g
Tłuszcz 20.3 g
Węglowodany 61.7 g
Błonnik 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...