Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho de almendras
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 115 g de harina de almendra
- 30 g de harina de trigo
Jarabe de frutos rojos
- 100 g de agua
- 100 g de azúcar
- 120 g de frutos rojos frescos
Crema de mantequilla
- 250 g de mantequilla sin sal
- 125 g de azúcar
- 45 g de agua
- 3 yemas de huevo
Ganache de chocolate rosa
- 150 g de chocolate rosa
- 125 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 15 g de mantequilla sin sal
Glaseado espejo de chocolate rosa
- 230 g de agua
- 13 g de grenetina en polvo
- 165 g de azúcar
- 10 g de glucosa
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 160 g de chocolate rosa
- 1 cdita colorante (liposoluble) para chocolate, rosa
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 4529.9 kJ / 1082.7 kcal
- Białko
- 12.9 g
- Węglowodany
- 106.7 g
- Tłuszcz
- 70.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 38.3 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 68.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rollo de dátil y pistache
10min
Curd de limón TM6
20 Min
Pay de limón helado con merengue italiano
5h 10min
Pay de calabaza
4u.
Pasta choux
20 Min
Praliné de avellanas TM6
25min
Mil hojas con crema de queso y duraznos
1小时 15 分钟
Pastel de aceite de oliva y uvas
1hod. 40min
Garibaldis
40min
Linzer de almendras y mermelada
1 Std. 30 Min
Betún de ganache de chocolate
12h
Tarta de chocolate blanco con frambuesas
2 Std.