Wersje kompatybilne
Chuletas de cordero con patatas panadera (Hestan Cue™)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Patatas panadera
- 150 g de aceite de oliva
- 500 g de papas, en rodajas (3-4 mm)
- 100 g de pimiento verde, en juliana
- 1 cdita de sal
Chuletitas
- 8 chuletas de cordero sin hueso, a temperatura ambiente (entre 1.5 y 3 cm de grosor)
- 8 pizcas de sal
- 8 pizcas de pimienta molida
- 4 cdas de aceite vegetal
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 2 dientes de ajo, con piel y aplastados
-
hojuelas de sal
lub flor de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2563 kJ / 613 kcal
- Białko
- 21.7 g
- Węglowodany
- 20.1 g
- Tłuszcz
- 49.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.6 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 1664.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne de res a la jardinera
40min
Puchero
1 Std. 40 Min
Estofado de res
1 Std. 40 Min
Rollo de carne bajo en sodio
1 Std.
Rollitos de carne con caldillo
1 Std.
Bisteces en salsa verde TM6
45min
Entomatado de cerdo
1 Std.
Arroz con res y brócoli TM6
50 Min
Albóndigas masala con calabacitas
1 Std. 20 Min
Cerdo entomatado
50 Min
Frijol con puerco
35min
Pozole Blanco
1 Std.