Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crumble
- 30 g de harina de repostería
- 20 g de azúcar
- 25 g de mantequilla en trozos, a temperatura ambiente
Brioche
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 100 g de mantequilla en trozos, a temperatura ambiente
- 50 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 40 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 150 g de leche
- 500 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 7201 kJ / 1720 kcal
- Białko
- 41.5 g
- Węglowodany
- 241 g
- Tłuszcz
- 67 g
- Tłuszcz nasycony
- 39 g
- Błonnik
- 7.5 g
- Sód
- 1106 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panecillos tiernos para desayuno
2 godz. 20 min
Pan picnic de tres sabores
1j 30 menit
Corona de brioche con chocolate
4h 45 min
Hot cross buns (Mini brioche de Pascua)
2j 30 menit
Kugelhopf alsaciano
4 Std.
Trenza de leche
2j 30 menit
El brioche de Paco Torreblanca
9h
Corona de brioche con crema de whisky
5h
Beignets
3h 10min
Pan de mantequilla con chocolate y nueces
1 Std. 40 Min
Bretzel
1 Std. 15 Min
Panecillos de leche
4j 30 menit