Karamel varkensvlees

Karamel varkensvlees

4.6 7 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porties

Składniki

  • olijfolie
    30 g
  • varkenshaasje in blokjes (2 cm)
    600 g
  • verse gember fijngehakt
    15 g
    5 g gemalen gember
  • Franse vierkruidenmix
    2 g
  • sojasaus
    25 g
  • vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)
    100 g
  • verse bladpeterselie fijn gehakt
    2 el
  • ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt
    40 - 50 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 463.3 mg
Białko 30 g
Kalorie 2347.3 kJ / 562.8 kcal
Tłuszcz 36.8 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 10.3 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...