Urządzenia i Akcesoria
Karamel varkensvlees
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
-
olijfolie30 g
-
varkenshaasje in blokjes (2 cm)600 g
-
5 g gemalen gemberverse gember fijngehakt15 g
-
Franse vierkruidenmix2 g
-
sojasaus25 g
-
vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)100 g
-
verse bladpeterselie fijn gehakt2 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt40 - 50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
463.3 mg
Białko
30 g
Kalorie
2347.3 kJ /
562.8 kcal
Tłuszcz
36.8 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Karamel maken
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Tempé
48 godz.
Vegan baklava
Brak ocen
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Brak ocen
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 godz. 30 min
Paaspastei
Brak ocen
Vloeibare karamel
25 min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 godz. 40 min
Kip katsu curry met rijst
1 godz. 40 min
All-in-one kip cacciatore
2 godz. 45 min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 godz.
Zeevruchtenstoofpot
1 godz. 5 min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 min