Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g cebolla española en trozos
- 50 g pimiento rojo en trozos
- 50 g pimiento verde en trozos
- 30 g aceite de oliva
- 200 g carne de cerdo limpia, en cubos (2 cm) salpimentados
- 50 g chorizo en rodajas
- 120 g jitomate frito
- ½ cdita orégano seco
- ½ cdita paprika
- 1 pizca pimienta de cayena molida
- ¼ cdita colorante en polvo, amarillo
- 550 g caldo de carne
- 200 g pasta seca, tipo fideuà
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1616 kJ / 386 kcal
- Białko
- 20.5 g
- Węglowodany
- 39.9 g
- Tłuszcz
- 16.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 1189.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta con pollo y verduras al vapor
50min
Espagueti a la boloñesa
50min
Macarrones boloñesa
40min
Lentejas con chorizo
1h 30min
Espagueti carbonara
40min
Arroz Hong Kong con salchicha TM6
55min
Horneado de pasta y chorizo con pan crujiente
30min
Migas con chorizo y uvas (Hestan Cue™)
40min
Pollo al chilindrón
50min
Lasaña boloñesa
2j 30 menit
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Espagueti con champiñones y tocino
35min