Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g cebolla española en trozos
- 50 g pimiento rojo en trozos
- 50 g pimiento verde en trozos
- 30 g aceite de oliva
- 200 g carne de cerdo limpia, en cubos (2 cm) salpimentados
- 50 g chorizo en rodajas
- 120 g jitomate frito
- ½ cdita orégano seco
- ½ cdita paprika
- 1 pizca pimienta de cayena molida
- ¼ cdita colorante en polvo, amarillo
- 550 g caldo de carne
- 200 g pasta seca, tipo fideuà
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1616 kJ / 386 kcal
- Białko
- 20.5 g
- Węglowodany
- 39.9 g
- Tłuszcz
- 16.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 1189.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas con chorizo
1 Std. 30 Min
Espagueti a la boloñesa
50min
Arroz a la cubana (Hestan Cue™)
1 Std.
Arroz rojo a la mexicana con carne de cerdo
45min
Pollo al chilindrón
50min
Estofado de pollo con chorizo y papas
45min
Lasaña a la boloñesa.
3 Std.
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1 Std.
Arroz negro con calamares (Hestan Cue™)
40min
Guiso marinero con papas
45min
Espagueti con salsa de tomate y atún
45min
Macarrones gratinados
40min