Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi with Taleggio Cheese
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)35 g
-
water plus extra for cooking gnocchi1000 g
-
floury potatoes peeled, sliced (0.5 cm)370 g
-
pumpkin flesh cubed (2-3 cm)225 g
-
plain flour plus extra for dusting660 g
-
lemon peel1 - 2 pieces
-
medium egg1
-
fine sea salt3 ½ tsp
-
unsalted butter25 g
-
milk300 g
-
Taleggio cheese in pieces150 g
-
fresh chives chopped2 - 3
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.6 g
Kalorie
2600 kJ /
622 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Węglowodany
99.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken broth with bread dumplings
1 godz. 5 min
Yoghurt with Blueberry and Apple Compote
13 godz. 40 min
Apple Pâtes de Fruits
6 godz. 15 min
Pommes Dauphine
2 godz. 10 min
Rum Babas
3 godz. 45 min
Whipped Cream
10 min
Béchamel Sauce
15 min
Spicy Cornbread Gratin
Brak ocen
Goat's Cheese Panna Cotta with Beetroot and Port Jelly, Beetroot Gel and Beetroot Pickles
15 godz. 15 min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 min
Béchamel sauce
15 min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min