Urządzenia i Akcesoria
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 pieces
Składniki
Buckwheat Pancakes
-
buckwheat flour75 g
-
plain flour75 g
-
large eggs2
-
milk250 g
-
water100 g
-
sunflower oil20 g
Filling
-
bacon, cured and smoked, sliced120 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh spinach leaves roughly chopped300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ricotta cheese250 g
-
single cream30 g
-
pine nuts50 g
-
unsalted butter for frying10 - 20 g
Cheese Sauce
-
Emmental cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
single cream200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
16.27 g
Kalorie
1736 kJ /
415 kcal
Tłuszcz
30.35 g
Błonnik
2.53 g
Węglowodany
19.26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pinot Freezio - Pineapple White Wine Slushies
5min
Parmesan Herb Madeleines
1h
Potato cakes
45min
Coconut cake
1h 20min
Potato Cakes
45min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Cheese and Walnut Patties
Pas d’évaluation
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Pancakes with Two Fillings
40min
Avocado Mayonnaise
10min
Gluten Free Savoury Pancakes with Seafood
1h
Spinach and Butternut Squash Roulade
2h