Urządzenia i Akcesoria
法式洋蔥湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
6 人份
Składniki
-
埃文達起士 ,切成碎片200 克
肉高湯
-
牛骨 ,切成碎片(詳見要訣)500 克
-
洋蔥 ,切成四等分100 克
-
整株西洋芹 ,切成碎片100 克
-
100 克 大蔥, ,切成碎片韭蔥 ,切成碎片100 克
-
香料束 (月桂葉、百里香、歐芹和薄荷)(詳見要訣)1 把
-
水1550 克
-
胡椒粉 依個人口味調整½ 茶匙
-
丁香2 粒
洋蔥湯
-
奶油,有鹽或無鹽50 克
-
500 克 紫洋蔥, ,切成薄片(1公分)(詳見要訣)洋蔥 切成薄片(1公分)(詳見要訣)500 克
-
鹽2 茶匙
-
乾硬麵包 (薄片),烤過8 - 10 片
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1306 mg
Białko
18 g
Kalorie
1896 kJ /
454 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TM6 「模」力全開
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan