Urządzenia i Akcesoria
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
4 porties
Składniki
Barbecuesaus
-
teentjes knoflook4
-
sesamolie100 g
-
100 g groentebouillonpastamisopasta100 g
-
sesamzaad40 g
-
lente-uien in dunne plakjes2
-
chilipasta15 g
-
verse rode peper1
Varkensbuikspek en noedels
-
uien in vieren gesneden120 g
-
teentjes knoflook5
-
verse gember in reepjes75 g
-
zwarte peperkorrels10 g
-
rode pepers, vers gehalveerd2
-
kippenbouillon (zie tips)1200 g
-
varkensbuikspek, ontbeend, ontveld in stukken (3 x 10 cm)600 g
-
vers citroengras geplet
-
gedroogde Chinese eiernoedels150 g
-
olie1 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1591 mg
Białko
42 g
Kalorie
4148 kJ /
991 kcal
Tłuszcz
76 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slowcooken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1 godz. 30 min
Rugelach met pistache-halva
Brak ocen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Brak ocen
Kip met 'mole verde' saus
1 godz.
Yoghurt met kokosmelk
15 godz.
Geel gekleurde eieren
55 min
Sous-vide miso aubergine
2 godz. 45 min
Asperges en prosciutto cannoli
Brak ocen
Pruimentaart
1 godz. 30 min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 min
Piadina uit Emilia Romagna
15 min
Worst met erwtenrisotto
30 min