Varkensbuik met noedels en barbecuesaus

Varkensbuik met noedels en barbecuesaus

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
4 porties

Składniki

Barbecuesaus
  • teentjes knoflook
    4
  • sesamolie
    100 g
  • misopasta
    100 g
    100 g groentebouillonpasta
  • sesamzaad
    40 g
  • lente-uien in dunne plakjes
    2
  • chilipasta
    15 g
  • verse rode peper
    1
Varkensbuikspek en noedels
  • uien in vieren gesneden
    120 g
  • teentjes knoflook
    5
  • verse gember in reepjes
    75 g
  • zwarte peperkorrels
    10 g
  • rode pepers, vers gehalveerd
    2
  • kippenbouillon (zie tips)
    1200 g
  • varkensbuikspek, ontbeend, ontveld in stukken (3 x 10 cm)
    600 g
  • vers citroengras geplet
  • gedroogde Chinese eiernoedels
    150 g
  • olie
    1 el

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 1591 mg
Białko 42 g
Kalorie 4148 kJ / 991 kcal
Tłuszcz 76 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 20 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...