Urządzenia i Akcesoria
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
4 porties
Składniki
Barbecuesaus
-
teentjes knoflook4
-
sesamolie100 g
-
100 g groentebouillonpastamisopasta100 g
-
sesamzaad40 g
-
lente-uien in dunne plakjes2
-
chilipasta15 g
-
verse rode peper1
Varkensbuikspek en noedels
-
uien in vieren gesneden120 g
-
teentjes knoflook5
-
verse gember in reepjes75 g
-
zwarte peperkorrels10 g
-
rode pepers, vers gehalveerd2
-
kippenbouillon (zie tips)1200 g
-
varkensbuikspek, ontbeend, ontveld in stukken (3 x 10 cm)600 g
-
vers citroengras geplet
-
gedroogde Chinese eiernoedels150 g
-
olie1 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1591 mg
Białko
42 g
Kalorie
4148 kJ /
991 kcal
Tłuszcz
76 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slowcooken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Brak ocen
Zuivelvrije tzatziki
Brak ocen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Brak ocen
Vers pastadeeg
1 godz.
Enchiladas met rundvlees
30 min
Spaghetti carbonara
30 min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 godz. 20 min
Asperges en prosciutto cannoli
Brak ocen
Chorizo, aardappel en koolsoep
Brak ocen
Beef laab
1 godz. 5 min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Brak ocen
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 godz. 35 min