Sous-vide Teriyaki Zalm

4.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porties

Składniki

  • teriyaki saus
    75 g
  • sesamzaad
    40 g
  • verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)
    4
  • verse gember in dunne plakjes
    20 g
  • water ongeveer, aan te passen indien nodig
    1450 g
  • vers geperst citroensap (½ citroen)
    30 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 95 mg
Białko 33 g
Kalorie 1650 kJ / 394 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...