Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Teriyaki Zalm
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porties
Składniki
-
teriyaki saus75 g
-
sesamzaad40 g
-
verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)4
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1450 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
95 mg
Białko
33 g
Kalorie
1650 kJ /
394 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Griekse salade met gestoomde kip
Brak ocen
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Brak ocen
Millefeuille met chocolade en karamel
Brak ocen
Iers sodabrood
Brak ocen
Lemon curd
20 min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Brak ocen
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 godz. 40 min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 godz. 20 min
Sous-vide octopussalade
Brak ocen
200 g ui karameliseren
40 min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Brak ocen
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 min