Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide peren met kaneel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 porties
Składniki
-
Williams peren geschild, gehalveerd en klokhuis verwijderd4
-
kristalsuiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
amandelschilfers geroosterd
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
3 mg
Białko
2 g
Kalorie
1024 kJ /
244 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-vide koken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Groente-Omeletten
30 min
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Brak ocen
Lactosevrije milkshake
Brak ocen
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 min
Slagroom
10 min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 godz. 20 min
Honingraat
1 godz. 30 min
Pâté in korst
10 godz.
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 godz. 50 min
Sangria
10 min
Garnaalkroketten
Brak ocen
Portugees crème brûlée
25 min