Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide peren met kaneel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 porties
Składniki
-
Williams peren geschild, gehalveerd en klokhuis verwijderd4
-
kristalsuiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
amandelschilfers geroosterd
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
3 mg
Białko
2 g
Kalorie
1024 kJ /
244 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-vide koken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Omelet Caprese
30 Min
Citroencurd
1 Std.
Groentenbouillonpasta
45 Min
Vanillesuiker
72 Std.
Shortbread karamel gezouten boter
2 Std. 25 Min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Keine Bewertungen
200 g ui fruiten
20 Min
Honingraat
1 Std. 30 Min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Keine Bewertungen
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.
Citroenmeringuetaart
2 Std. 30 Min
Zachte Appelcake
50 Min