Urządzenia i Akcesoria
Runderpastei met bier
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porties
Składniki
Runderpastei met bier
-
olijfolie40 g
-
rundvlees in blokjes (2 cm)600 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper2 snuifje
-
ui in stukken150 g
-
maïzena (zetmeel)15 g
-
water250 g
-
prei150 g
-
bier330 g
-
verse tijmblaadjes1 tl
-
Worcestersaus1 el
-
½ runderbouillonblokje, (voor 0,5l)runderbouillonpasta½ tl
Deeg en samenstelling
-
meel150 g
-
boter koud en in stukken65 g
-
ei1
-
zout½ tl
-
eierdooier licht opgeklopt1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porties
Białko
39 g
Kalorie
2711 kJ /
647 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het Basiskookboek
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Kip-miso stoofpot
1 godz. 45 min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 godz.
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Brak ocen
Pizzarolletjes met worst
1 godz. 20 min
Mediterrane kippenpastei
50 min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 min
Dropijs
8 godz. 30 min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 godz. 15 min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 godz. 15 min
Zalmsoufflé
1 godz.