Aripioare de pui picante (tip Buffalo)

Aripioare de pui picante (tip Buffalo)

4.2 15 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porții

Składniki

Dressingul de brânză albastră
  • maioneză (vezi recomandarea)
    100 g
  • smântână fermentată, de orice tip
    120 g
  • lapte
    50 g
  • brânză albastră tăiată bucăți (3 cm)
    60 - 100 g
  • piper negru măcinat
    2 prize
Sosul iute
  • unt tăiat bucăți
    180 g
  • miere
    90 g
  • sos iute (vezi recomandarea)
    375 g
Aripioarele de pui (tip Buffalo)
  • aripioare de pui, părțile din mijloc, cu piele
    2000 g
  • praf de copt
    2 linguri
  • boia de ardei
    1 lingură
  • sare după gust
    1 - 2 lingurițe
  • țelină tulpină tăiată bastonașe, pentru servit

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porții

Sód 14825.7 mg
Białko 354.6 g
Kalorie 33414 kJ / 7955.8 kcal
Tłuszcz 659.9 g
Błonnik 21.8 g
Tłuszcz nasycony 264.9 g
Węglowodany 163.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...