Urządzenia i Akcesoria
问政山笋
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 55 min
4 人份
Składniki
-
火腿 切丁50 克
-
笋 去皮切滚刀块,汆水沥干350 克
-
鸡高汤350 克
-
广式香肠 切片60 克
-
盐¼ 茶匙
-
糖2 茶匙
-
干香菇 提前3小时充分泡发,一切四6 朵
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
12.2 g
Kalorie
878.5 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
5.9 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny