Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa tartara
-
½
mazzetto di prezzemolo fresco, a foglia liscia (circa
10 g), le foglioline
lavate e asciugate - 60 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi (3 cm)
- 30 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 uova sode
- 150 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo (v. Consigli)
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 2 cucchiaini di senape
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 250 g di quark
Asparagi
- 600 g di acqua
- 1100 g di asparagi bianchi, pelati
- 1 ½ cucchiaino sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2088 kJ / 504 kcal
- Białko
- 17.5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 42 g
Alternatywne przepisy
Crema Thermomix®
45 dk
Purea di mele per la dispensa
Brak ocen
Risotto alla milanese
30 Min
Besciamella
15 Min
Maionese
5 Min
Manzo al tamarindo con riso
8h 10min
Stufato di pollo alla senape
40 Min
Salsa all'aglio
10 Min
Salsa olandese
30 Min
Biscotti al tiramisù
1sa 30 dk
Spezzatino alla zurighese
50 dk
Mousse di prosciutto
10 Min