Urządzenia i Akcesoria
炒虾仁
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 完整食谱
Składniki
-
橄榄油20 克
-
蒜头1 瓣
-
虾仁,中等大小 去除虾线,用厨房用纸将表面擦干250 克
-
盐 (opcjonalnie)1 - 2 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食谱
Sód
872.7 mg
Białko
51.4 g
Kalorie
1682.2 kJ /
400.5 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
高温基础专辑
17 Przepisów
Chiny
Chiny