
Urządzenia i Akcesoria
Schnelles Pulled-Chicken-Gulasch
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 Portionen
Składniki
-
Porree davon 50 g in Stücken und 200 g in Ringen (1 cm)250 g
-
Öl10 g
-
Hähnchenbrustfilets in Würfeln (3-4 cm)300 g
-
Tomatenmark15 g
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Paprika rosenscharf½ TL
-
Salz und etwas mehr zum Würzen½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Wasser180 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Spätzle, frisch aus dem Kühlregal300 - 400 g
-
Crème fraîche75 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
844 kcal /
3531 kJ
Białko
53 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
114 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
137 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ich koch uns was!
17 Przepisów
Niemcy
Niemcy