Cremig-bunter Gnocchitopf mit Salamistreifen

Cremig-bunter Gnocchitopf mit Salamistreifen

3.9 5.7K oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Wasser
    400 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Kräuterfrischkäse
    200 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Mais abgetropft
    150 g
  • gelbe Paprika in mundgerechten Stücken
    1
  • Champignons geviertelt
    100 g
  • Gnocchi aus dem Kühlregal
    500 g
  • Salami in dünnen Streifen
    150 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 23 g
Kalorie 2367 kJ / 566 kcal
Tłuszcz 29 g
Błonnik 5.8 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...