Urządzenia i Akcesoria
Koken van jasmijnrijst
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 porties
Składniki
-
jasmijnrijst200 - 400 g
-
water300 - 580 g
-
olie10 - 20 g
-
zout½ - 1 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
331.3 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
1124.7 kJ /
268.3 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
53.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rijstkoker modus
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Basis kippenbouillon
35min
Kruiden- en citroenzout
1h
Gestoomde rijst
25min
Poedersuiker
5min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Pas d’évaluation
Koken van basmatirijst
35min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Penne met mosselen
1h 5min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min