Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 Eier (Größe M), kalt
- Wasser, zum Befüllen bis zur 1 l-Marke
- 2 Stängel Dill, frisch, Blättchen abgezupft
- 250 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
-
5
g Olivenöl, mit Zitronengeschmack
lub 5 g Olivenöl - 1 TL rosa Pfefferbeeren
- ½ TL Salz
- 3 reife Avocados
- 30 g Sprossen, frisch, z. B. Radieschensprossen
- 6 Scheiben Toastbrot, getoastet
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1678 kJ / 401 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 435 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2h 30min
Chili-Limetten-Hendl mit Karfiolreis
1h 10min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1h 15min
Dorsch-Curry
35 min
Ossobuco sous-vide
13h
Zitronensorbet
6 Std. 40 Min
Scallops & Pea Puree
20 min
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2h 15min
Klassisches Beefsteak Tatar
30 min
Lachstatar auf Avocadomus
15 min
Sauce Tatare
15 min