Pappardelle al Ragù

Pappardelle al Ragù

4.5 46 ocen
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 4 godz.
5 Portionen

Składniki

  • Weizenmehl, griffig etwas mehr zum Bemehlen
    440 g
  • Weizenmehl, griffig
    440 g
  • Salz
    2 TL
  • Eier (Größe M)
    3
  • Eidotter
    3
  • Wasser
    50 g
  • Olivenöl
    60 g
  • Parmesan in Stücken
    100 g
  • rote Zwiebeln halbiert
    300 g
  • Knoblauchzehen halbiert
    2
  • Speckwürfel
    75 g
    75 g Bratwurst, roh, (italienische Salsiccia), geschält, in Stücken
  • Tomatenmark
    80 g
  • Butter
    30 g
  • Rindsgulaschfleisch
    800 g
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ¾ - 1 TL
  • Thymian, getrocknet
    2 TL
  • Oregano, getrocknet
    2 TL
  • stückige Tomaten, aus der Dose
    500 g
  • Rotwein
    100 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 63 g
Kalorie 4472 kJ / 1067 kcal
Tłuszcz 56 g
Błonnik 7 g
Węglowodany 74 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...