Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 440 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 440 g Weizenmehl, griffig
- 2 TL Salz
- 3 Eier (Größe M)
- 3 Eidotter
- 50 g Wasser
- 60 g Olivenöl
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 300 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
-
75
g Speckwürfel
lub 75 g Bratwurst, roh (italienische Salsiccia), geschält, in Stücken - 80 g Tomatenmark
- 30 g Butter
- 800 g Rindsgulaschfleisch
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 2 TL Oregano, getrocknet
- 500 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 100 g Rotwein
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4472 kJ / 1067 kcal
- Białko
- 63 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3 godz. 40 min
Coq au vin
3 Std.
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9h
Boeuf Bourguignon
2h 45 phút
Boef Stroganoff
50 Min
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 Std. 20 Min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3 Std. 45 Min
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 min
Kalbsrahmgulasch
1 Std.