Urządzenia i Akcesoria
Beef Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
beef sinew free, cut into pieces10 ½ oz
-
mixed vegetables (e.g. onion, carrots, celery stalk), cut into pieces10 ½ oz
-
garlic clove1
-
mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse salt5 ½ oz
-
1 oz waterred wine1 oz
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
15329.5 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
647.4 kJ /
154.7 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hollandaise Sauce
15 min
Chicken Noodle Soup
50 min
Mango Chutney
1 godz. 20 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Frozen Fruit Sorbet
5 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Chicken Stock Paste
45 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Sweet and Spicy Takeout Chicken
1 godz.
Beef Chili
1 godz. 5 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Rustic Bread
2 godz.