Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 ½ oz beef, sinew free, cut into pieces
- 10 ½ oz mixed vegetables (e.g. onion, carrots, celery stalk), cut into pieces
- 1 garlic clove
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 5 ½ oz coarse salt
-
1
oz red wine
lub 1 oz water - 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 647.4 kJ / 154.7 kcal
- Białko
- 18.5 g
- Węglowodany
- 10.8 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 15329.5 mg
Alternatywne przepisy
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken Stock Paste
45 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1h 15 min
Cheese Puffs
40 min
Homemade BBQ Sauce
50 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Tomato Ketchup
1h 15 min
Ground Meat
35 min
Browning 7 oz Onions
25 min