Beef Stock Paste
TM6 TM5

Beef Stock Paste

4.9 (15 ocen)

Składniki

  • 10 ½ oz beef, sinew free, cut into pieces
  • 10 ½ oz mixed vegetables (e.g. onion, carrots, celery stalk), cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
  • 5 ½ oz coarse salt
  • 1 oz red wine
    lub 1 oz water
  • 1 dried bay leaf
  • 1 whole clove

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
647.4 kJ / 154.7 kcal
Białko
18.5 g
Węglowodany
10.8 g
Tłuszcz
4.2 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Błonnik
4.2 g
Sód
15329.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy