![Beef Stock Paste Beef Stock Paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C47B235F-BB14-4CAD-9DEB-3C6D6ECDB2F4/Derivates/08AF84D2-26DB-4E51-BEA9-91BE2FC1184C.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 ½ oz beef, sinew free, cut into pieces
- 10 ½ oz mixed vegetables (e.g. onion, carrots, celery stalk), cut into pieces
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 1 garlic clove
- 5 ½ oz coarse salt
-
1
oz red wine
lub 1 oz water - 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 647.4 kJ / 154.7 kcal
- Białko
- 18.5 g
- Węglowodany
- 10.8 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 15329.5 mg
Alternatywne przepisy
Quick Thai Chicken Curry
40min
Mashed Potatoes
50min
Vegetable Stock Paste
45min
Cheese-Filled Beef Patties with White Wine and Almond Sauce
50min
Meatloaf
1h 20min
Beef Stroganoff
1j
Sandwich Bread
3 Std.
Mini Bacon and Egg Souffles
20min
Curry Ketchup
30min
Cheese Crackers
2 godz. 30 min
Chicken Stock Paste
45min
Butter Chicken
4h 5min