Urządzenia i Akcesoria
Strawberry champagne cake
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
12 slices
Składniki
Strawberry and champagne jam
-
lemon zest only, no white pith1
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
strawberries (over-ripe strawberries are preferred)270 g
-
white sugar100 g
-
champagne100 g
Roasted strawberries
-
strawberries hulled and cut into halves500 g
-
champagne75 g
-
caster sugar10 g
Sponge
-
butter to grease
-
eggs room temperature4
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
cream of tartar1 tsp
-
cornflour80 g
-
plain flour30 g
-
caster sugar130 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
hot water2 tbsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
92 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
986.1 kJ /
234.8 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
32.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marble cake
2 godz.
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2 godz. 10 min
Caramel and Vanilla Pie
3 godz.
Caramel puddings
2 godz. 40 min
Fatayer (spinach turnovers)
1 godz. 35 min
Kashta cream
10 min
Noughts and crosses
2 godz. 45 min
Magdalenas
1 godz.
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1 godz.
Chocolate sauce
20 min
Angel cake
5 godz. 15 min
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40 min