Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Almond milk
- 150 g almonds
- 1000 g water
Pancakes
- 3 eggs
- 120 g ripe banana, cut into pieces
- 60 g gluten free plain flour
- ½ tsp gluten free baking powder
- vegetable oil, to cook
- fresh fruit, to serve
- pure maple syrup or liquid sweetener of choice, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 524.1 kJ / 124.8 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 13.1 g
- Tłuszcz
- 5.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 44.1 mg
Alternatywne przepisy
Tofu chocolate ice cream
6h 10min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1j 25 menit
Raw strawberry cheesecake
7h 45 min
Gluten Free Brownies
1j 20 menit
Gluten-free cinnamon doughnuts
25 min
Dark chocolate pecan bites
1 godz. 5 min
Protein Boosted Pancakes
40 min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1j 20 menit
Cacao avocado smoothie cups (Toddlers and beyond)
10 min
Wattleseed cacao mocha (Post-natal)
5 min
Almond and blueberry breakfast muffins
50 menit
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30 min