Urządzenia i Akcesoria
Almond milk to almond pancakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
10 pieces
Składniki
Almond milk
-
almonds150 g
-
water1000 g
Pancakes
-
eggs3
-
ripe banana cut into pieces120 g
-
gluten free plain flour60 g
-
gluten free baking powder½ tsp
-
vegetable oil to cook
-
fresh fruit to serve
-
pure maple syrup or liquid sweetener of choice, to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
44.1 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
524.1 kJ /
124.8 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
13.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Keto Cheesecake
Brak ocen
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 min
Frozen Yoghurt Bark
Brak ocen
Tropical Popsicles
4 godz. 5 min
Almond and blueberry breakfast muffins
50 min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 min
Buckwheat bread
2 godz. 5 min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45 min
Vanilla protein balls
20 min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 min
Better-for-you banana pancakes
30 min