Urządzenia i Akcesoria
Almond milk to almond pancakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
10 pieces
Składniki
Almond milk
-
almonds150 g
-
water1000 g
Pancakes
-
eggs3
-
ripe banana cut into pieces120 g
-
gluten free plain flour60 g
-
gluten free baking powder½ tsp
-
vegetable oil to cook
-
fresh fruit to serve
-
pure maple syrup or liquid sweetener of choice, to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
44.1 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
524.1 kJ /
124.8 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
13.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buckwheat and almond slider buns
1 godz. 15 min
Sicilian prawn salad
40 min
High protein brownies
20 min
Power green smoothie
5 min
Almond and blueberry breakfast muffins
50 min
Coconut and maca hot chocolate
24 godz. 15 min
Pomegranate smoothie bowl with chia seeds
10 min
Abundant breakfast bowl
30 min
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5 min
Cashew and cacao smoothie (gut health)
5 min
Anti-inflammatory pineapple and turmeric smoothie
10 min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5 min