Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- 300 g de courge Hokkaido (aussi potimarron ou courge orange knirps), coupée en dés (5 cm)
- 350 g de lait
- 50 g de sucre
- 4 œufs
- 20 g de noix de coco râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 996 kJ / 238 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse au chocolat végane
30 Min
Cassolette de crevettes et vermicelles
Brak ocen
Shakshuka au poivron jaune et avocat
25 Min
Confiserie aux amandes
20 Min
Gâteau d'abeilles avec glaçage
1 Std. 25 Min
Tartelettes au chocolat et citron jaune
Brak ocen
Biscuits fourrés type Oréo®
3u. 50min
Sablés au chocolat
1h 30min
Mud cake
2 godz. 30 min
Crème renversée au chocolat
Brak ocen
Pain d’épeautre aux noisettes
2 Std. 50 Min
Curry de crevettes aux topinambours
45min