Pudding à la courge
TM6 TM5

Pudding à la courge

(Brak ocen)

Składniki

  • 1000 g d'eau
  • 300 g de courge Hokkaido (aussi potimarron ou courge orange knirps), coupée en dés (5 cm)
  • 350 g de lait
  • 50 g de sucre
  • 4 œufs
  • 20 g de noix de coco râpée

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
996 kJ / 238 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
21 g
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy