Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- 300 g de courge Hokkaido (aussi potimarron ou courge orange knirps), coupée en dés (5 cm)
- 350 g de lait
- 50 g de sucre
- 4 œufs
- 20 g de noix de coco râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 996 kJ / 238 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Saumon à l’orange et couscous au brocoli
25 min
Risotto à la tomate et au basilic
30 min
Filet d'agneau en sauce au poivre rose
45 min
Bouchées d'agneau épicées à la turque
1h 30 min
Soupe thaïe aux nouilles
35min
Pizza frescolina
1h 40 min
Choco-praliné abricot
Keine Bewertungen
Gâteau polenta, mandarine et amandes
2u. 35min
Cake à l’orange imbibé
1h 30 min
Petits pains aux fruits
3h 5 min
Saumon et sa sauce moutarde à l'aneth
1h 30 min
Risotto à la betterave et à l’épeautre
35min