Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 gramů červených ředkviček, napůl
- 30 gramů čerstvé pažitky, nasekané
- 20 gramů strouhaného křenu, konzervovaného
- 60 gramů smetany na vaření (cca 12 % tuku)
- 30 gramů majonézy
- 5 gramů citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- ½ čajové lžičky soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 395.6 kJ / 94.5 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 4.3 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Venkovské rizoto
30 λεπτ.
Chřestová polévka se šunkou Serrano
35min
Kuřecí polévka s kukuřicí a brokolicové terinky
1 Std. 25 Min
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30 λεπτ.
Rebarborovo meruňkový džem
30 λεπτ.
Ostružinové želé
1ωρ.
Vepřové maso s houbami na víně
1ωρ. 50 λεπτ.
Škvarková pomazánka
5 min
Péřové bramborové knedlíky
1ωρ. 10 λεπτ.
Křenová pomazánka
7min
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5 min
Čabajská pomazánka
15 Min