Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 gramů vody
- 500 gramů chobotnice, na kousky
- 120 gramů bílé cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 50 gramů vypeckovaných zelených oliv
- 400 gramů rajčat, napůl
- 60 gramů olivového oleje
- 50 gramů bílého vína
- 2 balíčky sépiového inkoustu
- 2 bobkové listy
- 250 gramů bílé krátkozrnné rýže, propláchnuté
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1746 kJ / 416 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kapr na modro
Brak ocen
Pečené kuře s tapenádou a bramborová kaše s karamelizovanou cibulí
2 godz. 15 min
Treska na thajský způsob
2 godz. 40 min
Lososové burgery
Brak ocen
Zelné knedlíky
36 Min
Rychlé hovězí Massaman kari
40 min
Pekingské kuře
50 min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 Min
Kuřecí Pad Thai
20 Min
Guláš se středozemní zeleninou
1 godz. 30 min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1 godz. 30 min