Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 gramů vody
- 500 gramů chobotnice, na kousky
- 120 gramů bílé cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 50 gramů vypeckovaných zelených oliv
- 400 gramů rajčat, napůl
- 60 gramů olivového oleje
- 50 gramů bílého vína
- 2 balíčky sépiového inkoustu
- 2 bobkové listy
- 250 gramů bílé krátkozrnné rýže, propláchnuté
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1746 kJ / 416 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Restované krevety
15 min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45min
Plněná rajčata
Brak ocen
Chřestová polévka se šunkou Serrano
35 dk
Špagety s rajčatovou omáčkou a očními bulvami
1h 25min
Polévka gazpacho s jahodami
40min
Slávky alla Medoc
50min
Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi
Brak ocen
Quinotto s krevetami a chřestem
30min
Římské gratinované artyčoky
Brak ocen
Zeleninový vývar se zázvorem
4 Std. 15 Min
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1h 30min