Urządzenia i Akcesoria
Jahodová terina s bílou čokoládou
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz.
10 porcí
Składniki
-
8 kusů cukrářské piškoty
-
4 polévkové lžíce pomerančové šťávy
-
300 gramů bílé čokolády na kousky
-
250 gramů máslo na kousky
-
200 gramů smetany
-
3 polévkové lžíce cukru, moučky
-
500 gramů jahod na plátky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
3.7 g
Kalorie
1740 kJ /
416 kcal
Tłuszcz
32.7 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
26.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sváteční dezerty
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Jemná treska s mascarpone
35 min
Pink velvet dort
7 godz. 20 min
Louhovaná srdíčka
1 godz.
Lískoořechový meringue dort s banánovo-karamelovým krémem
3 godz. 15 min
Jahodové želé s mousse z bílé čokolády
1 godz. 45 min
Malinové suflé s anglickým krémem (bez lepku)
Brak ocen
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Brak ocen
Karamelové pralinky s lískovými oříšky
4 godz. 55 min
Bílá čokoládová zmrzlina s čerstvým sýrem
12 godz.
Banánovo-jogurtová ganache na makronky
3 godz. 10 min
Caribic shake
5 min
Marlenka z Thermomixu
25 godz. 15 min