Urządzenia i Akcesoria
Laksetartar med egg og avokado
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 porsjon
Składniki
-
egg, medium kalde6
-
vann for å fylle til 1 l1
-
dill, fersk kun blader2
-
sitronsaft, ferskpresset20 g
-
salt½ ts
-
fersk laksefilet, uten skinn i stykker250 g
-
5 g olivenolje, sitronsmakolivenolje sitronsmak5 g
-
rød pepperkorn, tørket1 ts
-
avokadoer3
-
microgreens til pynt30 g
-
hvitt brød, skivet til risting6 skiver
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
435.2 mg
Białko
19.2 g
Kalorie
1678.3 kJ /
401.2 kcal
Tłuszcz
26.3 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
24.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Detoxsalat
Brak ocen
Eksotisk fruktpudding
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Bruschetta med bønnepålegg
Brak ocen
Avokadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Djevelegg
Brak ocen
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Brak ocen
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Brak ocen
Asparges-og mangosalat
Brak ocen
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Brak ocen
Kjøttpaier med rosmarin
Brak ocen