
Urządzenia i Akcesoria
Salsa Mornay
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
350 g
Składniki
-
60 g di Cheddar a pezzi (2-3 cm)
-
250 g di latte intero
-
50 g di panna (min. 30% di grassi)
-
20 g di burro
-
3 tuorli
-
15 g di farina tipo 00
-
½ cucchiaino di sale
-
1 pizzico di pepe bianco macinato
-
1 pizzico di noce moscata grattugiata
Wartości odżywcze na 350 g
Kalorie
918 kcal /
3841 kJ
Białko
36.7 g
Tłuszcz
74.1 g
Węglowodany
28.1 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
39.5 g
Sód
1411.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Modalità Addensare
23 Przepisy
Włochy
Włochy