Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g plain flour, plus extra to dust
- 160 g water
- 2 tsp bicarbonate of soda
- Wartości odżywcze
- na 450 g
- Kalorie
- 4568.9 kJ / 1092 kcal
- Białko
- 30.9 g
- Węglowodany
- 228.9 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 8.1 g
- Sód
- 2529.5 mg
Alternatywne przepisy
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
1h
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Rosalinda Tart (Fancy Pineapple Tart)
1 Std. 30 Min
Sweetened condensed milk
35 Min
Italian Rice Cake - Torta di riso
8hod. 30min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2h 10min
Golden syrup
55 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Soft Chinese bread rolls
1h 20min
Cheat's Kaiser rolls
2h 30min
Spiced fruit loaf
2h 30min
Brioche burger buns
2h 10min