Urządzenia i Akcesoria
Stekte kamskjell med søtpotetpuré
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 porsjoner
Składniki
-
purreløk kun hvit del, delt i biter85 g
-
salt delt¾ ts
-
søtpotet skrelt, delt i biter (ca. 1 liten søtpotet)170 g
-
vann225 g
-
grønnsaksbuljong1 ts
-
vaniljestang (opcjonalnie) frø skrapet ut½
-
cider eddik1 ts
-
ingefær, malt½ ts
-
hvit pepper etter smak1 klype
-
olivenolje2 ss
-
kamskjell vasket, klappet tørre med tørkepapir6
-
malt svart pepper½ ts
-
helmelk85 g
-
baby leaf salat, blandet til pynt
-
bjørnebær til pynt8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
30 g
Kalorie
1753 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Valentine's Day
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Detoxsalat
Brak ocen
Eksotisk fruktpudding
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Bruschetta med bønnepålegg
Brak ocen
Avokadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Djevelegg
Brak ocen
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Brak ocen
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Brak ocen
Asparges-og mangosalat
Brak ocen
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Brak ocen
Kjøttpaier med rosmarin
Brak ocen