牛肉罗宋汤

4.7 182 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份

Składniki

  • 蒜头
    3 瓣
  • 黄油
    40 克
  • 洋葱 切1*1cm块
    75 克
  • 胡萝卜 切1*1cm块
    75 克
  • 牛腩 切1.5*1.5cm块
    350 克
  • 番茄 切块
    200 克
  • 番茄酱
    120 克
  • 700 克
  • 土豆 去皮,切1*1cm块
    120 克
  • 可根据个人口味调节
    1 茶匙
  • 红肠 切1*1cm块
    100 克
  • 卷心菜 切1*1cm片
    150 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 351.1 mg
Białko 22.4 g
Kalorie 2221.8 kJ / 531 kcal
Tłuszcz 40.3 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 20.3 g
Węglowodany 21.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...