Urządzenia i Akcesoria
牛肉罗宋汤
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
蒜头3 瓣
-
黄油40 克
-
洋葱 切1*1cm块75 克
-
胡萝卜 切1*1cm块75 克
-
牛腩 切1.5*1.5cm块350 克
-
番茄 切块200 克
-
番茄酱120 克
-
水700 克
-
土豆 去皮,切1*1cm块120 克
-
盐 可根据个人口味调节1 茶匙
-
红肠 切1*1cm块100 克
-
卷心菜 切1*1cm片150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
351.1 mg
Białko
22.4 g
Kalorie
2221.8 kJ /
531 kcal
Tłuszcz
40.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
20.3 g
Węglowodany
21.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
世界
34 Przepisy
Chiny
Chiny
牛肉诱惑
10 Przepisów
Chiny
Chiny