Urządzenia i Akcesoria
茄汁炒豆包
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 人份
Składniki
-
油5 克
-
嫩薑 切絲15 克
-
番茄醬30 克
-
醬油膏15 克
-
水20 克
-
白醋10 克
-
糖15 克
-
炸豆包 切塊(約3公分)250 克
-
鈕扣菇 (約6朵),泡軟,去蒂頭,切片15 克
-
青椒 切片(約2公分)50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1004.6 mg
Białko
68.3 g
Kalorie
2958.7 kJ /
707.1 kcal
Tłuszcz
27.4 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
5844.8 g
Węglowodany
48.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan