菠菜蒸蛋

菠菜蒸蛋

4.7 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 人份

Składniki

  • (含川燙和蒸煮用)
    1500 克
  • 菠菜 只取葉子
    60 克
  • 冰水
    500 克
  • 2 顆
  • ½ 茶匙
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    2 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 456.6 mg
Białko 8.7 g
Kalorie 350.3 kJ / 83.7 kcal
Tłuszcz 4.9 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 273.4 g
Węglowodany 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...