菠菜蒸蛋
TM6 TM5

菠菜蒸蛋

4.7 (6 ocen)

Składniki

  • 1500 克 水 (含川燙和蒸煮用)
  • 60 克 菠菜 ,只取葉子
  • 500 克 冰水
  • 2 顆 蛋
  • ½ 茶匙 鹽
  • 2 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
350.3 kJ / 83.7 kcal
Białko
8.7 g
Węglowodany
2.2 g
Tłuszcz
4.9 g
Tłuszcz nasycony
273.4 g
Błonnik
1.6 g
Sód
456.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy