Urządzenia i Akcesoria
菠菜蒸蛋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 人份
Składniki
-
水 (含川燙和蒸煮用)1500 克
-
菠菜 只取葉子60 克
-
冰水500 克
-
蛋2 顆
-
鹽½ 茶匙
-
枸杞 洗淨,瀝乾2 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
456.6 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
350.3 kJ /
83.7 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
273.4 g
Węglowodany
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan