麻油紅鳳菜

麻油紅鳳菜

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 黑麻油
    10 克
  • 切絲
    15 克
  • 紅鳳菜 切段(約5公分)
    200 克
  • 10 克
  • ¼ 茶匙
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 186.3 mg
Białko 2.1 g
Kalorie 283 kJ / 67.7 kcal
Tłuszcz 5.4 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 4144.1 g
Węglowodany 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...