Urządzenia i Akcesoria
鮮菇炒莧菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
黑麻油10 克
-
薑 切絲15 克
-
新鮮綜合菇類 去根部,切段(約3公分)100 克
-
水10 克
-
鹽¼ 茶匙
-
莧菜 切段(約5公分)200 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾2 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
193.5 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
337.4 kJ /
80.7 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
4144.5 g
Węglowodany
6.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan