鮮菇炒莧菜

鮮菇炒莧菜

4.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 黑麻油
    10 克
  • 切絲
    15 克
  • 新鮮綜合菇類 去根部,切段(約3公分)
    100 克
  • 10 克
  • ¼ 茶匙
  • 莧菜 切段(約5公分)
    200 克
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    2 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 193.5 mg
Białko 3.4 g
Kalorie 337.4 kJ / 80.7 kcal
Tłuszcz 5.5 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 4144.5 g
Węglowodany 6.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...