Urządzenia i Akcesoria
紅糟花枝
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
油5 克
-
薑 切絲10 克
-
紅糟醬50 克
-
米酒10 克
-
糖1 茶匙
-
花枝 (約1隻),去除內臟,切寬條(約3X6公分)300 克
-
蒜苗 切斜片25 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
92.5 mg
Białko
15.2 g
Kalorie
726.6 kJ /
173.7 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2094.5 g
Węglowodany
22.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan