Urządzenia i Akcesoria
樹子蒸虱目魚
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
虱目魚肚 (約200-250克)1 片
-
醬油10 克
-
樹子 去籽,略微切碎40 克
-
薑 切片10 克
-
水500 克
-
蔥 切絲 (裝飾用)10 克
-
新鮮紅辣椒 切絲 (裝飾用)5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
291.5 mg
Białko
22.3 g
Kalorie
775.7 kJ /
185.4 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
589.7 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan