Urządzenia i Akcesoria
彩椒松阪肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
油10 克
-
薑 切絲15 克
-
松阪肉 切片(約0.5公分厚)200 克
-
綜合甜椒 切條(寬約1公分)150 克
-
醬油15 克
-
原味腰果60 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
410.5 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
1435.7 kJ /
343.2 kcal
Tłuszcz
27.2 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
8208.9 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan