Urządzenia i Akcesoria
麻油腰花
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 人份
Składniki
-
豬腰 以清水將表面沖洗乾淨200 克
-
黑麻油30 克
-
薑 切絲20 克
-
水20 克
-
米酒15 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 大匙
-
鹽½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
793.8 mg
Białko
15 g
Kalorie
806.6 kJ /
192.8 kcal
Tłuszcz
11.9 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
8313.3 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan