Urządzenia i Akcesoria
杜仲排骨湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 人份
Składniki
-
杜仲 剝小片15 克
-
排骨 切塊(約3公分),預先川燙去血水400 克
-
薑 切片20 克
-
水1000 克
-
去籽紅棗 洗淨,瀝乾6 顆
-
鹽¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
252.2 mg
Białko
19.2 g
Kalorie
1355.2 kJ /
323.9 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
3340.5 g
Węglowodany
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan